2014. december 19., péntek

IPARJOGVÉDELMI TEVÉKENYSÉG TÁMOGATÁS A LITRACON ÉPÍTŐIPAR KFT-NÉL - SAJTÓKÖZLEMÉNY











Iparjogvédelmi tevékenység, vagyis a külföldi szabadalmi bejelentések iparjogvédelmi költségeinek finanszírozása és fenntartására nyert vissza nem térítendő támogatást a Litracon Kft. 


A Litracon Kft. sikeresen pályázott a "Magyar szellemi alkotások haza és külföldi iparjogvédelmi oltalmának támogatása " (IPARJOG_12) jelű kiírásra. A projekt keretében 492 910 Ft, 100%-os intenzitású vissza nem térítendő támogatás nyert el a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból.

Az elnyert összegből a Litracon Kft. a "Fényáteresztő építőelem, betétidom és eljárás fényáteresztő építőelem előállításra” c. külföldi szabadalmi bejelentések iparjogvédelmi költségeinek finanszírozása és fenntartását finanszírozta meg
Az utóbbi évek legjelentősebb találmányai között tartják számon Losonczi Áron fényáteresztő betonját (vagyis az üvegbetont), melyet a Litracon Kft. fejleszt és értékesít. A projektet az elmúlt napokban zárta le a pályázó, így védett és kialakított iparjogvédelmi hátérrel folytathatja gyártási és partnerkeresési munkáját.







Litracon Kft..
Cím: 640 Csongrád, Tanya 832
E-mail: info@litracon.hu
www.litracon.hu
wwww.ujszechenyiterv.gov.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése