2013. november 29., péntek

Magyarok a Global Startup Battle döntőjében

Két magyar induló vállalkozás, az ARYS és az Opp.io képviseli Magyarországot a Global Startup Battle nemzetközi versenyen, miután az ötödik budapesti Startup Weekenden a szakmai zsűri őket választotta a legjobbnak.
Budapest immár második alkalommal csatlakozott a világ legnagyobb vállalkozóiversenyéhez, a Global Startup Battle-höz, mely idén több mint 20 ezer résztvevőt vonzott Szingapúrtól kezdve Bagdadon keresztül egészen San Francisco-ig. Az elmúlt két hétvégén több mint száz ország 200 városában zajlottak a helyi fordulók.

A ma induló globális döntőben két magyar startup, az ARYS és az Opp.io is bekerült a legjobbak közé, ahol az 500 ezer dolláros fődíjért, valamint az ehhez szükséges támogató szavazatokért versenyeznek.

Az első helyezett ARYS (a linkre kattintva szavazni is lehet rájuk) segítségével a városban járva az okostelefonunk képernyőjén keresztül virtuális üzeneteket, képeket, videókat helyezhetünk el az utcán vagy a házfalakon, amiket csak azok az emberek láthatnak, akikkel ezt meg szeretnénk osztani.


Pályázat és tőkebevonás StartUp-nak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése