2013. szeptember 26., csütörtök

Visszaélések az NFÜ nevében

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja a pályázók figyelmét, hogy az NFÜ minden pályázatok kezelésével és benyújtásával kapcsolatos tevékenysége díjmentes.
Az uniós pályázati kiírásokat megtalálják a www.nfu.hu weboldalon, a pályázatok benyújtásáért, regisztrációjáért nem kell fizetni! 
Tudomásunkra jutott, hogy egyes cégeket illetéktelen személyek megkerestek és pályázati regisztráció vagy pályázatfigyelési díj ürügyén készpénzt vettek át, amelynek befizetését állítólagosan az NFÜ által kibocsátott – hamis – e-számlával, illetve a Magyar Államkincstár részéről kiállított hamis befizetési igazolással bizonyítottak.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja a lakosság, a pályázók és a kedvezményezettek figyelmét arra, hogy az Ügynökség a pályázatok kezelésével és benyújtásával kapcsolatban semmiféle regisztrációs díjat nem kér!

Az NFÜ az ügyben rendőrségi feljelentést tesz.

Továbbra is várjuk a www.anti-lop.hu oldalon az uniós támogatásokkal kapcsolatban a lakosság tudomására jutott visszaélésekkel vagy törvénytelenségekkel kapcsolatos bejelentéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése