2013. szeptember 23., hétfő

AmCham Női Kiválóság Díj 2013 / Women of Excellence Award 2013

Milyen tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy egy nő sikeres legyen vállalkozóként? Kreativitás? Magabiztosság? Kitartás? Felkészültség? Rugalmasság? Ezeknek a különleges elegye? Erre keressük idén a választ az Amerikai Kereskedelmi Kamara Női Kiválóság Díj: Eredményes Női Vállalkozók pályázatán, melyet 2010 óta adunk át olya sikeres nőknek, akik példaképek lehetnek mások számára.

Ha ismer olyen női vállalkozót, aki bele mert vágni egy saját vállalkozásba és megvalósította álmait, kérjük, jelölje az Amerikai Kereskedelmi Kamara Női Kiválóság Díjára! Olyan sikeres vállalkozónőket keresünk, akik példaképek lehetnek mások számára. A zsűri a siker kulcsát jelentő „bizonyos pluszt” kutatja, legyen az innovatív gondolkodás, dinamizmus, kitartás, felkészültség vagy épp magabiztosság. Nincs megkötés, bármilyen területen elért vállalkozói siker alapján érdemes jelölni és bárki állíthat jelöltet.
Heal Edina, a zsűri elnöke: „A Női Kiválóság Díj nem „karrier-díj”, hanem elismernivaló, követendő emberi, női értékek, magatartásformák, életstílus, életvezetés komplex értékelése.”
Mayer Zsolt, a zsűri tagja, a Mars Magyarország munkatársa, a rendezvény egyik  fő támogatójának képviselője: „2010 óta több mint 150 hölgyet jelöltek az AmCham Női Kiválósági Díjra munkatársak, barátok, mert életüket, teljesítményüket elismerésre méltónak gondolták. Az idén, reményeink szerint ez a szám növekedni fog, és még több inspiráló történetet ismerhetünk meg”
A Díj ötletét 2010-ben a hongkongi AmCham és az ottani Morgan Stanley hasonló közös programja adta. Fogarasi Norbert, a budapesti Morgan Stanley iroda vezetője elmondta: „A fő különbség a magyar és a hongkongi program között az, hogy mi nem pusztán az üzleti sikerekre fektetünk hangsúlyt, hanem a teljes embert, életutat és harmóniát díjazzuk.”
A nyertes az elismerés mellett egy egyedi, személyesen az ő számára tervezett és elkészített rekavago táskával lesz gazdagabb.
A díj korábbi győztesei: 
A zsűri elnöke: 
  • Heal Edina, a Google magyarországi vezetője; AmCham Igazgatótanácsi tagja
A zsűri tagjai:
  • Dávid Péter, az AmCham ügyvezető igazgatója
  • Ducsai Evelin, a Citi Magyarország operációs és technológiai vezetője 
  • Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley ügyvezetője
  • Gyurkó Szilvia, az UNICEF gyermekjogi igazgatója, az AmCham Női Kiválóság Díj 2012 győztese
  • Mayer Zsolt, a MARS Magyarország vállalati kapcsolatok vezetője
  • Szekeres Áron, a Jabil Magyarország jogtanácsosa
  • Vágó Réka, cipőtervező, a díj kreatív partnere
  • Vecsenyi János, a Budapesti Corvinus Egyetem Kisvállalkozás-fejlesztési Központjának igazgatója
  • Virág Éva, az Aon Hewitt üzletfejlesztési vezetője
Fontos információk:
A zsűri kéri a jelöléskor figyelembe venni, hogy a díj odaítélésének szükséges feltétele a díjazott részvétele a november 13-i díjátadó ünnepségen. A jelölés feltétele, hogy a jelölő ismerje a jelöltet, akit a nevezés tényéről értesítünk.

A díj és a hozzá kapcsolódó konferencia támogatói nem állíthatnak jelöltet.

A jelölő lap beküldésének módjai:
  • E-mailben a lap alján található jelölő lap kitöltésével kizárólag a kivalosag@amcham.hu e-mail címre vagy
  • Postai úton a lap alján található jelölő lap kitöltésével a következő címre: Amerikai Kereskedelmi Kamara, 1365 Budapest, Pf. 741.
A jelölő lap beérkezési határideje 2013. október 1.

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése