2013. október 31., csütörtök

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Iparjogvédelmi tevékenység támogatása a BABY-MED Kft-nél

Iparjogvédelmi tevékenység, vagyis magyar szabadalmi bejelentés támogatására nyert vissza nem térítendő támogatást a Baby-Med Kft. 

A Baby-Med Kft. sikeresen pályázott a "Magyar szellemi alkotások haza és külföldi iparjogvédelmi oltalmának támogatása " (IPARJOG_12) jelű kiírásra. A projekt keretében 596 400 Ft, 100%-os intenzitású vissza nem térítendő támogatás nyert el a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból.

Az elnyert összegből a Baby-Med Kft. a "Trimeszter várandós vitamincsalád" c. magyar szabadalmi bejelentés költségeit finanszírozta meg.

A TRIMESZTER, a várandósság fejlődési szakaszaira, trimeszterekre bontva összeállított, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket -azon belül- szerves kötésű hatóanyagokat is tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény a gyermeket tervező és babát váró anyukáknak. A TRIMESZTER-ben található vitaminok mellett a vas, a magnézium, a réz és a cink szerves formában van jelen, valamint kalciumot szerves formában is tartalmaz.

A projektet az elmúlt napokban zárta le a pályázó, így védett és kialakított iparjogvédelmi hátérrel folytathatja magyarországi forgalmazási tevékenységét a Baby-Med Kft.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése