2013. október 2., szerda

SAJTÓKÖZLEMÉNY: IPARJOGVÉDELMI TEVÉKENYSÉG TÁMOGATÁSA A LARGO TECH KFT-NÉL


Iparjogvédelmi tevékenység, vagyis nemzetközi (PCT) szabadalmi bejelentés támogatására nyert vissza nem térítendő támogatást a Largo-Tech Kft. 

A Largo Tech Kft. a második pályázatát adta be sikeresen a "Magyar szellemi alkotások haza és külföldi iparjogvédelmi oltalmának támogatása " (IPARJOG_12) jelű kiírásra. A projekt keretében 1 790 000 Ft, 100%-os intenzitású vissza nem térítendő támogatás nyert el a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból.

Az elnyert összegből a Largo Tech Kft. a "Gáz-és riasztó fegyverhez csatlakoztatható szerkezet halált nem okozó lövedék kilövésére" c. magyar elsőbbségű szabadalmi bejelentés külföldi bejelentésének szabadalmaztatá finanszírozta meg. A vállalkozás több hasonló témájú szabadalmi bejelentéssel rendelkezik, ezért az elnyert támogatás mindenféleképpen célszerű és hasznos volt a Largo Tech számára.

A projektet az elmúlt napokban zárta le a pályázó, így védett és kialakított iparjogvédelmi hátérrel folytathatja gyártási és partnerkeresési munkáját a Largo Tech Kft.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése