2014. március 6., csütörtök

SAJTÓKÖZLEMÉNY



Iparjogvédelmi tevékenység támogatása az ATM Point Kft-nél

2014.02.28.


Az ATM Point Kft. sikeresen pályázott a "Magyar szellemi alkotások hazai és külföldi iparjogvédelmi oltalmának támogatása " IPARJOG_12) jelű kiírásra.

A projekt keretében 1 623 350 Ft, 100%-os intenzitású vissza nem térítendő támogatás nyert el a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból. Az elnyert összegből a vállalkozás, a Pénzkiadó automata (AM) rendszer c. nemzetközi szabadalmi bejelentésből keletkező iparjogvédelmi költségeket finanszírozta meg. 
Az ATM Point Kft. egy újonnan indult vállalkozás, mely innovatív technológiai és üzleti megoldásokat fejleszt ATM berendezések üzemeltetésére. A pályázó nagy múltú nemzetközi technológiai partnerekkel oylan megoldást dolgozott ki, mely egyedülálló a világon és új lehetőségeket nyitna meg az ATM üzemeltetők számára. Ezt a megoldást számor országban tervezi a cég piacra vezetni..
A projekt legfőbb célkitűzése a fent megnevezett találmány nemzetközi bejelentésének megtétele volt.
A projektet az elmúlt napokban zárta le a pályázó, így jól kialakított és védett iparjogvédelmi hátérrel folytathatja gyártási és partnerkeresési  munkáját az ATM Point Kft.


1 megjegyzés:

  1. Annyira boldog vagyok ma, mert Isten megtette azért, mert nehéz időkben ment át más hitelnyújtókkal, és semmi sem működik jól, a hitem és a reményem elvesztésére törekedtem, de még mindig erősnek kell lennem és folytatni kell azt, amit keresek. Ma boldog vagyok, mert Isten a legjobb hitelintézethez irányította, és nem bántam semmit, miután kapcsolatba léptem velük, és a szívem teljesült, és megkaptam a megadott összeget, amit kértem (300 000,00 USD), a pénzt befizették számlám után két héttel a társasággal folytatott beszélgetés után, és nem bántottak nekem, és nem okozott fejfájást a kölcsön tőlük való megszerzésekor, a családtagjaim és a barátaim, akiket én nekik irányítottam, szintén megkapta a kölcsönüket, szeretnék a lfdsloans@outlook.com / whatsapp + 1-989-394-3740 telefonszámon. . és gyorsan megszerezze a kölcsönt, ez biztonságos és gyors, hiszen laza remény, hit és mindent megtesz, csak kölcsönszerzés céljából, és semmi sem működik, fogadjon el, ha megpróbálja ezt a Benjamin nevű embert, soha bármit sajnál, és a hitelkérelem jóváhagyásra kerül, és azt közvetlenül a bankszámlájára fizeti be, tehát siess most, és lépjen kapcsolatba a WhatsApp + 1-989-394-3740 telefonszámon. kérjen bármilyen típusú kölcsönt, és azt Önnek nyújtják. a legjobbakat

    VálaszTörlés