2013. március 19., kedd

Tipp az IPARJOG_12 c. pályázathoz

Egy korábbi bejegyzésünkben már írtunk a "Magyar szellemi alkotások hazai és külföldi iparjogvédelmi oltalmának támogatása" tárgyú pályázatról, az IPARJOG 12-ről. A pályázat megjelenésekor úgy gondoltuk, hogy hamar el fog fogyni az előre meghatározott 200 millió Ft-os keret. Viszont az eddigi tapasztalataink mégis az ellenkezőjét mutatják és ezek alapján azt gondoljuk, hogy még mindig van pénz az IPARJOG_12 jelű pályázatban és egészen kitart a 2013. június 30-ig.

Ennek egyik oka az lehet, hogy a pályázati felhívás több lehetséges pályázót kizár azzal, hogy írásos véleménnyel kiegészített újdonságkutatást kér magyar és külföldi bejelentések finanszírozásának megpályázásához. A Danubia IP és a Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda megtalált a megoldást arra, hogy olyan szabadalmi bejelentéssel rendelkezők is pályázhassanak, akik nem kértek vagy már nem kérhetnek írásos véleménnyel kiegészített újdonságkutatást. További információkért és a pályázás lehetőséginek részleteiért, kérem forduljon munkatársunkhoz!

Szeretne elindulni a pályázaton, de nem tudja, hogy alkalmas-e pályázónak? Kérjen szakértőnktől pályázati előminősítést!